GROOT NIEUWS!

14/05/2021 - Nieuwe locatie, nieuw team en nieuwe lessenrooster!

Afgelopen schooljaar was een zeer bewogen jaar. Het was een zoektocht maar we hebben er alvast het beste van gemaakt. We zijn heel blij dat we jullie de kans hebben kunnen bieden om jullie passie toch nog te volgen. Hiermee loopt het schooljaar ook stilletjes aan op zijn einde en voor komend schooljaar staat er heel wat nieuws te gebeuren. We willen jullie via deze mail graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke nieuwtjes betreffende volgende schooljaar.

Nieuwe locatie
Zoals jullie weten, wordt het complex waarin onze dansschool zich bevindt afgebroken. Na een lange zoektocht hebben we een nieuwe locatie gevonden! Onze dansstudio zal verhuizen naar Battelsesteenweg 492A in Mechelen. Vanaf september 2021 zullen al onze danslessen hier doorgaan. De dansstages zullen wel nog doorgaan op onze huidige locatie.

SAFE THE DATE: 4 en 5 september verwelkomen we jullie graag in onze nieuwe studio met een opendeurdag!

Wil jij ons graag helpen? De verhuis gaat door in juni en juli. Wil je ons graag steunen via een vrije gift of sponsoring? Geef ons dan een seintje via info@dansstudiomarlynes.be

Nieuw: team dagelijkse werking
Na 27 jaar alleen aan het hoofd van de dansstudio te staan, zal Annemie vanaf september 2021 ondersteuning krijgen in deze taak.  Demi, Kaat & Lita zullen samen met Annemie het ‘team dagelijks werking’ vormen. Dit wil zeggen dat zij met vier verantwoordelijk zullen zijn voor het reilen en zeilen van Dansstudio Marlynes. Zij zijn reeds enkele maanden intensief in overleg om deze nieuwe start voor te bereiden. Over hoe dit vorm zal krijgen, horen jullie later meer.

 

Lessenrooster 2021- 2022
Met de verhuis naar de nieuwe locatie zullen er ook enkele aanpassingen gebeuren aan ons aanbod. Samen met onze leraars hebben wij een nieuw lessenrooster opgesteld, deze vind je alvast in bijlage.

We stonden voor enkele moeilijke beslissingen. Zo gaan we opnieuw lesgeven in twee zalen in plaats van drie en maakten we de keuze om vanaf volgend jaar geen hip hop meer aan te bieden. Daarnaast hebben enkele leraars de keuze gemaakt om een andere uitdaging aan te gaan. Hiermee zal er volgend schooljaar ook geen buikdans en hedendaags volwassenen meer aangeboden worden. We proberen voor deze dansers wel een waardig alternatief te voorzien.

In de loop van de komende weken zal elke leerling via ledenbeheer een advies ontvangen welke klas het meest geschikt is voor hem of haar. Op deze manier kunnen onze huidige leden reeds inschrijven vanaf 1 juni 2021 zodat ze zeker zijn van hun plaats.

Menu