Online lessen

21/11/2020 - Vanaf 16 november gaan we digitaal!

 HOE VOLG IK ONLINE LES?

Dag liefste dansers,

Na de beslissing van de stad Mechelen om ook alle indoor activiteiten -12 jaar niet te laten doorgaan, moeten wij vanaf maandag 16 november onze lessen volledig digitaal geven voor alle dansers. Onze lessen zullen voorlopig digitaal zijn tot aan de kerstvakantie. Dit wil zeggen dat onze laatste lessen plaatsvinden op zaterdag 19 december. En we dan kerstvakantie nemen tot en met zondag 3 januari.

Onze lessen zullen er vanaf maandag als volgt uitzien:
Op ledenbeheer (https://www.ledenbeheer.be/public/?club=364330) kan je op de pagina van je dansles een link terugvinden naar de online les. Deze kan je open klikken en zo zal je terecht komen bij je online les. Dit zal voor de meeste lessen op zoom zijn. Deze link blijft 40 minuten geldig. We zullen hem tijdens de drinkpauze ‘refreshen’ (opnieuw openen).
*Uitzondering: Dansers van Zumba kunnen rechtstreeks bij Yvonne terecht voor info over hun les.

Voor de jongste dansers zullen er aangepaste lessen zijn. Dit wil zeggen dat niet alle lessen het volledige lesuur zullen duren.

Graag willen wij jullie aandacht er op vestigen dat er tijdens de online lessen verder gewerkt zal worden op de vorige lessen. Er komen ook nieuwe dingen aan bod. Het is echt wel de bedoeling om alle lessen te volgen, net zoals je zou doen in een fysieke les.

Enkel tips en tricks:

  • Zorg voor een rustige ruimte met voldoende plaats om te dansen
  • Zorg voor een goede wifi-connectie
  • Trek je uniform of andere sportieve kledij aan
  • Voor tapdans of hardshoe: zorg voor een geschikte ondergrond om op te dansen. Eventueel kan je ook sportschoenen aan doen
  • Voor klassiek ballet: zorg voor een alternatieve barre (bijvoorbeeld een stoel)
  • Zet je micro op ‘mute’ tijdens de uitleg van de leerkracht of tijdens het dansen. Zet je micro aan als je een vraag wil stellen

Verder willen we nog meegeven dat dit systeem ook voor veel van onze leraars nieuw is. Wij moeten dus ook nog wat dingen uitzoeken, maar al doende leert men. Wij willen alvast ons uiterste best doen om iedereen aan het dansen te houden.

Indien je nog vragen hebt, kan je ons steeds bereiken via:
info@dansstudiomarlynes.be
0471 34 77 96

Wij sturen jullie nog een dikke virtuele knuffel.
Stay safe, zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en vooral: dans, dans, dans!

Team Marlynes

Menu